Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Giresun’un Piraziz ilçesinde bir eve giren hırsızlar muhtarın uyanıklığı sonucu suçüstü yakalandı. Olay, ilçeye bağlı Esentepe köyünde meydana geldi.

        Edinilen bilgilere göre, köy muhtarı Hasan Şahin, jandarma ekiplerini arayarak köy sakinlerinden M. U. ve Ş.l’nın evinde hırsızlık olduğunu bildirdi.

        Belirtilen yere giden jandarma ekipleri yaptıkları araştırmada Ö.G ve Ö.I. adlı şahıslar girdikleri evden kaçamaya çalışırken yakaladı. Yapılan incelemede evin alt katındaki kapı kilidinin kırılı vaziyette olduğu ve evden 1 adet büyük pekmez leğeni, 2 adet bakır güğüm 2 adet bakır kazanı alındığı tespit edildi.

        Gözaltına alınan şüphelilerin çaldıkları malzemeler evin bahçesinde saklanmış halde bulunurken daha sonra ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler