Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gülsen Akyol MUTLU/ŞEBİNKARAHİSAR, (Giresun), (DHA) GİRESUN´un Şebinkarahisar ilçesinde yaralı halde bulunan gri balıkçıl, tedaviye alındı. Ekiplerin yakından ilgilendiği kuşun, veteriner kontrolünde alabalıkla beslenme anları da kameraya yansıdı.

        İlçede yaşayan Erol Demir ve Ali Eraslan, Kelkit Çayı kenarında sol kanadından yaralı halde bir kuş buldu. Demir ve Eraslan durumu Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Şefliği'ne bildirdi. Bölgeye gelen ekiplerce yapılan kontrolde, nadir görülen kuşun, gri balıkçıl olduğu tespit edildi. Yaralı kuşun, veteriner tedavisinin ardından doğaya salınacağı öğrenildi.

        Bu arada ekiplerin yakından ilgilendiği balıkçıl, veteriner kontrolü sırasında alabalıkla beslenme anları da kameraya yansıdı. Görüntülerde görevlilerin, eliyle okşayıp sevmeye çalıştığı kuşun gagasıyla hareketlenmeye çalışması üzerine `Öyle kızmak yok, biz senin için buradayız" dediği duyuluyor.DHA-Genel Türkiye-Giresun / Şebinkarahisar Gülsen Mutlu AKYOL

        2021-04-05 12:27:23

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler