Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Giresun’da son günlerde etkili olan kar yağışını eğlenceye çeviren çocuklar, iş makinesi operatöründen kızakla kaydıkları yolu açmamasını rica etti. İş makinesi operatörü çocukların ricasını kırmayınca çocuklar büyük sevinç yaşadı.

        Giresun’da etkili olan kar yağışı vatandaşlara ve sürücülere zorluk çıkarırken çocuklar için eğlenceli anlar ortaya çıkardı. Karla kaplanan yolda kızakla kayan çocuklar, yolu temizlemek için gelen iş makinesi operatöründen yolu kardan temizlememesini istedi. Operatör, çocuklara şikâyet olduğunu ve yolu temizleyeceğini söyledi. Bunun üzerine çocuklar, “Biz orada kayıyorduk. Eğlencemiz bozulur” deyince iş makinesi operatörü, “Tamam oradaki karları almıyorum” diyerek çocukların kayak yapmaya devam etmelerini istedi. Çocukların sevinci cep telefonu kameralarına yansıdı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler