Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Giresun ve Trabzon okullar tatil oldu mu? 20 Ocak 2022 yarın Giresun ve Trabzon okullar tatil mi, kar tatili ilan edildi mi?
        1

        Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde hizmet veren ilkokul, ortaokul ve liselerde sömestr tatili için geri sayım başlamışken ülke genelinde etkisini gösteren yoğun kar yağışı ve hava sıcaklıklarındaki düşüş yarın okullar tatil mi sorusunun araştırılmasına neden oldu. Bilindiği gibi okullarda kar tatili uygulamasıyla ilgili açıklamalar illerin valilikleri ve ilçelerin kaymakamlıkları tarafından açıklanıyor. Son haftalarda yoğun kar yağışının etkisinde olan ve zaman zaman eğitime ara kararı alan Giresun ve Trabzon'da gözler valilikten gelecek açıklamaya çevrildi. İşte Giresun ve Trabzon'da yarın okullar tatil oldu mu sorusunun cevabı

        2

        20 OCAK PERŞEMBE TRABZON'DA OUKLLAR TATİL Mİ?

        19 Ocak Çarşamba günü eğitime ara verilen Trabzon'da 20 Ocak Perşembe günü kar tatiline ilişkin bir bir açıklama henüz bulunmuyor.

        3

        20 OCAK PERŞEMBE GİRESUN'DA OUKLLAR TATİL Mİ?

        19 Ocak Çarşamba günü eğitime ara verilen Giresun'da 20 Ocak Perşembe günü kar tatiline ilişkin bir bir açıklama henüz bulunmuyor.

        Haberi Hazırlayan: Elif Avcı

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ