Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Gisele Bündchen: Hamilelik skandalı patlayınca yıkıldım! - Magazin haberleri
        1

        Dünyanın en mükemmel çiftlerinden biri olarak gösterilen süper model Gisele Bündchen ve Amerikan futbolu oyuncusu Tom Brady’nin ilişkisinde ilginç bir hikaye ortaya çıktı.

        2

        Lessons: My Path to a Meaningful Life adlı biyografi kitabını yayınlayan 38 yaşındaki Brezilyalı süper model, NFL takımı oyuncusu eşiyle ilişkileri henüz iki aylıkken yaşadıkları bir olayı kitabında anlattı.

        3

        Bündchen, “İlişkimiz henüz iki aylıkken Tom bana eski kız arkadaşının hamile olduğunu söyledi. Sonraki günlerde haber her yere yayılmıştı. Dünyamın başıma yıkıldığını hissettim” dedi.

        4

        Tom Brady ile oyuncu Bridget Moynahan, Aralık 2006’da ayrılmadan önce iki yıl birikte olmuştu.

        5

        Ayrıldıkları ay, Tom Brady ile Gisele Bündchen sevgili oldu. Bridget Moynahan, oğlu Jack’i Ağustos 2007’de dünyaya getirdi.

        6

        Bündchen, Moynahan’ın hamilelik skandalını “Kolay zamanlar değildi” diye anlatırken, Jack’in dünyaya gelmesini mutluluk verici olarak nitelendirdi.

        7

        Ünlü model, “Jack ve Tom için orada olmak istedim. Hayatlarını yoluna sokmak ve yakın ilişki kurmalarını sağlamak için yardım etmeliydim” diyen Bündchen, Jack’in dünyaya gelmesinin Tom Brady ile bir aile kurmak için kendisine ilham verdiğini söyledi. Bündchen, tüm çocuklarının birbirine yakın yaşlarda olmasını istediğini de söyledi.

        8

        Bündchen ve Brady 2009 yılında evlendi. Çiftin şimdi sekiz yaşında Benjamin ve beş yaşında Vivian adlı iki çocukları var.

        9