Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Giualino'nun penaltı dışında kaleyi bulan şutu yok! - Fenerbahçe Haberleri
        1

        ÖZEL HABER | YAĞIZ SABUNCUOĞLU

        Fenerbahçe'ye ilk geldiği günden beri Alex de Souza ile kıyaslanan Giuliano henüz beklentileri karşılayamadı desek yanılmış olmayız.

        2

        PENALTI DIŞINDA HENÜZ KALEYİ BULAMADI!

        Geldiği günden beri takımın penaltıcısı olan Giuliano, eğer olur da bu haberi okursa 'iyi ki penaltıları ben kullanıyorum' diyebilir...

        3

        Geride kalan 7 maçta attığı 2 golle takımına katkı veren Brezilyalı yıldız, attığı 2 golün 2'sini de penaltılarla buldu.

        7

        Gençlerbirliği maçında ise ilk deplasman deneyimini yaşayan Brezilyalı, bu maçı da kaleyi görmeden tamamladı...

        8

        Başakşehir maçında kaleyi hatırlayan Giuliano, çektiği şutta defansa takıldı ve bu şut engellendi...

        9

        Brezilyalı yıldızın kaleyi sıkça yokladığı maç ise Alanyaspor maçı oldu. Penaltıdan attığı 1 golle Fenerbahçe'de çektiği ve kaleyi bulan ilk şutu gol oldu. Çektiği kaleyi bulan şut ise; Penaltı sayesinde kayıtlara geçti...

        10

        Beşiktaş maçında da kaleyi penaltı yardımıyla bulan Giuliano, siyah beyazlılara karşı gönderdiği diğer şutlarda ise hedefi vuramadı.

        11

        Akhisarspor maçında takımın kaleyi bulan şutu sadece 1 ile sınırlı kalırken, kaleyi bulmayan şutlara ise Giuliano destek verdi ve sol çaprazdan kaleye çektiği şut kaleyi bulmadan oyun alanını terketti.

        (Görseller, Opta'dan alınmıştır)

        12

        Fenerbahçe formasıyla şu ana dek 6 lig maçına çıkan Giuliano, 2 gol atmayı başardı. Attığı 2 golün 2'side penaltılardan geldi.

        13

        Opta verilerine göre ise Brezilyalı yıldız maç başına 0,8 şut ortalamasıyla oynuyor.

        14

        Giuliano'nun şu ana dek Fenerbahçe formasıyla en dip yapan istatistiği ise; maç başına 0,3 isabetli şut ortalaması oldu.

        15

        Geldiği ilk günden beri Alex ile kıyaslanmasını reddeden ve 'Ben Giuliano'yum ve tarihi Giuliano olarak yazacağım' diyen Brezilyalı, henüz Alex'in yakınına dahi yaklaşmış değil.

        16

        Daha sezonun başı ve bir oyuncuyu değerlendirmek adına kesin cümlelerle konuşmak yanlış olur ama şu ana kadar Giuliano, Fenerbahçe taraftarının beklentilerini karşılamadı desek yanılmış olmayız.

        17

        Süper Lig'in bitmesine daha 27 hafta var. Giuliano'nun ise fazlaca zamanı... Bakalım bu istatistikleri lehine çevirebilecek mi bekleyip göreceğiz...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ