Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Gizli Saklı 6. bölüm izle! FOX TV Gizli Saklı son bölüm full tek parça izle!
        1

        Yapımcılığını No:9 Productions’ın, yönetmenliğini ve senaryosunu ise Şahin Altuğ’un üstlendiği FOX TV ekranlarında yayınlanan Gizli Saklı bu akşam ekranlara gelecek. Romantik komedi türündeki Gizli Saklı 6. bölüm izleme ekranı erişime açıldı. İşte Gizli Saklı 6. son bölüm özeti hakkında merak edilenler...

        2

        GİZLİ SAKLI 6. SON BÖLÜM İZLE!

        Gizli Saklı 6. bölüm tek parça izleme ekranı, diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için erişime açıldı. Gizli Saklı son bölüm izlemek için FOX TV'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

        3

        GİZLİ SAKLI 6. BÖLÜM ÖZETİ

        Tarık, beklenen teklifini yapmak üzereyken odada karşılaştıkları dinleme cihazı ortalığı iyice karıştırır. Levent, ustalıkla dinleme cihazıyla ilgili şüpheleri kendisinden uzaklaştırırken Tarık ve Adem’in aklında dinleme cihazını kimin koyduğuyla ilgili yeni soru işaretleri oluşur. Bu sırada Aynur, ısrarlarına devam ederek kızının kınasını yapar. Düğünü yapmak konusunda da ısrarcıdır. Sadullah amir olanları öğrenir. Tarık’ın beklenen teslimatı gerçekleşirken Yaz’ın dalgınlığı operasyonu tehlikeye sokar.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ