Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Maç Merkezi Goias: 0 - Brasil De Pelotas: 1 (Maç sonucu) - Futbol Haberleri

        Goias takımının 11'inde şu oyuncular yer buldu: Tiago Cardoso, Alex da Silva, Victor Ramos, Ernandes, Deivid, Gilberto Santos, Joao Afonso, Rafinha, Giovanni Piccolomo, Lucas, Michael

        Brasil De Pelotas ekibinin ilk 11'inde şu isimler yer aldı: Marcelo Pitol, Eder Sciola, Leandro Camilo, Heverton, Leandro Leite, Alex Ruan, Rafael Gava, Diego Miranda, Welinton Junior, Wallace Philipe Freitas da Silva, Lourency

        1. dakikada Brasil De Pelotas oyuncusu Diego Miranda topu ağlarla buluşturdu. İlk yarı 0-1 sona erdi. Brasil De Pelotas oyuncuları Alex Ruan, Welinton Junior, Leandro Leite ile Goias oyuncuları Giovanni Piccolomo, Alex Da Silva, Gilberto Santos sarı kartla ilk yarıyı tamamladılar. Mücadelenin ikinci 45 dakikasında gol sesi çıkmadı.

        Mücadelenin ilk 45 dakikasında Brasil De Pelotas ekibinde Wallace Philipe Freitas da Silva oyundan çıktı, Bruno Collaço yerine girdi Mücadelenin 2. 45 dakikasında Goias ekibinde Rafinha, Gilberto Santos, Joao Afonso oyundan çıktı, Robinho, Edcarlos, Jefferson yerine girdi, Brasil De Pelotas takımında ise Van Basty ve Toty girdi, Rafael Gava ve Welinton Junior çıktı. Maçı Brasil De Pelotas 0-1 kazandı.

        Goias forması giyen Deivid mücadelenin 63. dakikasında kırmızı kart gördü. Brasil De Pelotas forması giyen Alex Ruan mücadelenin 39. dakikasında kırmızı kart gördü.

        420 kodlu maçta İddaa'da Brasil De Pelotas galibiyetine bahis oynayanlar 7.30 oranını kazandı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ