Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Gönül Dağı Dilek diziden ayrılınca bambaşka biri oldu! Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali İlhan yeni tarzıyla sosyal medyanın diline düştü
        1

        TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinden ayrılan Gülsim Ali İlhan, sosyal medya paylaşımlarına hız verdi. Ünlü isim yayınladığı gönderiler ile dikkatleri üzerine çekiyor.

        2

        Gönül Dağı dizisindeki giyim tarzından çok farklı bir stili olan Gülsim Ali İlhan, yaptığı paylaşımlar ile kısa sürede yorum ve beğeni yağmuruna tutuluyor.

        3

        Son olarak fileli iç gösteren gömlek ile poz veren Gülsim Ali İlhan, sosyal medyada takipçilerini ikiye böldü. Bir kısım ünlü ismin pozlarını beğenirken, bir kesim ise eleştiri oklarını yöneltti.

        4

        İşte Gülsim Ali İlhan'ın paylaşımlarından bazıları...

        5

        18 Şubat 1992 yılında dünyaya gelen Gülsim Ali İlhan, Bulgaristan doğumludur. Türkçe bilgisi yanı sıra iyi derecede Bulgarca, Türkçe, İngilizce ve Japonca dillerini bilmektedir.

        6

        İlk olarak 2012 yılında ekran karşısına çıkan Gülsim Ali'nin projesi, Son Yaz Balkanlar olmuştur.

        7

        Hazal Kaya ile birlikte rol aldığı Son Yaz Balkanlar dizisinden sonra, Gülsim Ali İlhan, 4 bölümlük Seddülbahir 32 Saat dizisinde hemşire rolünü oynamıştır.

        8

        GÜLSİM ALİ İLHAN HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

        Son Yaz - Balkanlar 1912

        Son Çıkış

        Seddülbahir 32 Saat

        Hanım Köylü

        Diriliş Ertuğrul

        Yüzleşme

        Payitaht Abdülhamid

        Gönül Dağı

        9

        Ünlü oyuncunun fileli gömleği ile paylaştığı gönderiler kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alırken eleştirilerin de hedefi oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ