Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem NATO Liderler Zirvesi BAŞLADI! Rusya Ukrayna savaşı görüşülecek! NATO Zirvesi ne zaman, saat kaçta bitecek, kararları ne? NATO zirvesinin Rusya Ukrayna kararları neler?
        1

        NATO üye ülkelerinin liderleri bugün düzenlenecek NATO Liderler Zirvesi ile bir araya geldi ve Rusya Ukrayna savaşının son gelişmeleirni ele almaya başladı. Rusya Ukrayna savaşı tüm dünya ülkelerinde en büyük gündem 24 Şubat Perşembe sabahı erken saatlerde Ukrayna'nın Donbas bölgesine Rusya'nın saldırısıyla başlayan Rusya Ukrayna savaşında hayatını kaybedenlerin sayısı artıyor. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Rusya Ukrayna savaşı gelişmelerini konuşmak için NATO Liderler Zirvesi talebinde bulunmuştu. NATO Liderler Zirvesi'nin saati dün akşam belli oldu.

        2

        NATO LİDERLER ZİRVESİ BAŞLADI!

        NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO Konsey’i sonrası düzenlenen basın toplantısında Rusya’nın Ukrayna’ya girmesi karşısında NATO müttefiklerinin Rusya'nın saldırısını kınadığının altını çizdi ve "Gidişatı ele almak için yarın sanal bir NATO liderleri Zirvesi çağrısında bulundum" dedi.

        3

        NATO LİDERLER ZİRVESİ SAAT KAÇTA BİTECEK?

        Anadolu Ajansı tarafından geçilen son dakika bilgisine göre NATO Liderler Zirvesi'nin bugün 17.00'de video konferans yöntemiyle çevrim içi gerçekleştirilmesi bekleniyordu. NATO Liderler Zirvesi video konferansına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanda katılacağı açıklanmıştı.

        NATO zirvesi başladı.