Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Göztepe Göztepeli Andre Castro'dan VAR isyanı - Futbol Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'de 13. haftanın son maçında lider Medipol Başakşehir, deplasmanda Göztepe'yi 2-0 yendi. İzmir'de oynadığı son 5 maçını kazanan Göztepe, Evkur Yeni Malatyaspor maçının ardından iç sahada ikinci yenilgisini aldı. Başakşehir'in ilk golü 9. dakikada penaltıdan geldi. Hakem Bülent Yıldırım, 6. dakikada gerçekleşen pozisyonu bir süre oynattıktan sonra 9. dakikada VAR incelemesiyle Titi'nin Bajic'e yaptığı hareketin penaltı olduğuna kanaat getirerek beyaz noktayı gösterdi.

        Göztepe'den Andre Castro maç sonrasında VAR ve penaltı kararıyla ilgili konuştu. Castro, "Bize karşı penaltılar çok kolay çalınıyor. Lehimize olan penaltılar çalınmıyor, pek yok zaten. Rakip takımın penaltısı olduğu zaman VAR'a gidiliyor, bizim lehimize olunca gidilmiyor. Bu anlaşılmaz bir şey gerçekten." ifadelerini kullandı.

        Süper Lig'de bu sezon aleyhine 3. kez penaltı kararı verilen Göztepe, ilk defa penaltı vuruşunda gol yedi. Daha önce Trabzonspor'dan Burak Yılmaz, Beşiktaş'tan Oğuzhan Özyakup'un penaltı vuruşlarını kurtaran Beto, Edin Visca'nın atışında gole engel olamadı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ