Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Grimes'ın kepçe kulak ameliyatına eski sevgilisi Elon Musk'tan onay çıkmadı - Magazin haberleri
        1

        Tesla ve Space X'in kurucusu Elon Musk (51) ile şarkıcı Grimes (34), üç yıl süren birlikteliklerini geçtiğimiz yıl eylül ayında noktalamıştı. Musk, ayrılığın gerekçesini yoğun işleri nedeniyle sık sık ayrı şehirlerde bulunma zorunluluğu olarak açıklamıştı.

        2

        HEM KULAKLARINI HEM DİŞLERİNİ DÜZELTTİRMEK İSTİYOR

        Grimes, bu kez başka bir konu ile gündemde. Bunun nedeni de gerçek adı Claire Elise Boucher olan Kanadalı şarkıcı, kulakları ve dişlerinin görünümünü değiştirmek istemesi.

        Fakat her ne kadar artık eski sevgilisi olsa da Elon Musk, eski sevgilisinin bu girişimini onaylamıyor.

        3

        Grimes, kulaklarının ve dişlerinin görünümünü değiştirmek istediğini Twitter hesabında yaptığı paylaşımlarla dile getirdi. Ünlü şarkıcı, iki yıl önce bir estetik cerrahtan kulakları üzerinde yapılacak değişiklikleri konuşmak üzere randevu aldığını anlattı. Grimes, 30'lu yaşlarının ortalarına kadar görünümünde değişiklik yapmayı planladığını da satırlarına ekledi. Ünlü isim, daha sonra takipçilerine "Yüzümde yaptıracağım herhangi bir değişikliğin bana yakışacağını düşünüyor musunuz?" diye sordu.

        4

        "BÜTÜN HAYATIM BOYUNCA BUNU İSTEDİM"

        Grimes başka bir mesajında da takipçilerine kulak düzelttirme operasyonu geçiren olup olmadığını ve sonucu hakkındaki düşüncelerini sordu. Şarkıcı, kulak operasyonundan sonra iyileşme süresi konusunda korkuları olduğunu da ekledi.

        Grimes "Bir müzisyen olarak bu operasyon bana riskli görünüyor. Ama bunu bütün hayatım boyunca istedim. İnsanların bu konudaki deneyimlerini merak ediyorum." diye devam etti mesajına.

        5

        "DEZAVANTAJI, OLUMLU GETİRİSİNDEN DAHA FAZLA"

        Grimes'ın bu paylaşımına takipçilerinden çok sayıda yorum geldi. Bunlardan biri de dünyaya getirdiği iki çocuğunun babası ve eski sevgilisi Elon Musk oldu. Musk, Grimes'ın kepçe kulaklarını düzelttirme isteğine yanıt olarak "Bunun dezavantajı muhtemelen olumlu getirisinden daha ağır basıyor." diye yanıt verdi.

        6

        İKİ ÇOCUKLARI VAR

        Öte yandan Musk, Grimes ile ayrılığının yarı zamanlı bir ayrılık olduğunu ve şarkıcı ile oğulları X AE A-XII için hep görüşeceklerini belirtmişti. İkilinin daha sonra bir çocuğunun daha dünyaya geldiği ortaya çıkmıştı.

        İkili, 'Exa Dark Sideræl' adını verdikleri kız çocuklarını ayrılık açıklamasından altı ay sonra kucaklarına almıştı.

        7

        TAŞIYICI ANNE TERCİHİ

        Konuyla ilgili Vanity Fair'e açıklama yapan Grimes, kızlarının geçtiğimiz yıl aralık ayında taşıyıcı anne yöntemiyle dünyaya geldiğini söylemişti.

        Şarkıcı, Musk ile ilişkilerinin ne durumda olduğu sorusuna ise, "Akışında gidiyor." yanıtını vermişti.

        8

        ÇOCUĞUNUN ADINI DEĞİŞTİRMİŞTİ

        Musk, ünlü şarkıcıdan dünyaya gelen bebeğine 'X Æ A-12 Musk' adını vermesiyle uzun süre konuşulmuştu. Grimes, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla bebeklerinin ismini değiştirdiklerini dile getirmişti.

        Şarkıcı, 'X Æ A-12' isimli çocuğunun artık 'X Æ A-XII' adına sahip olduğunu ifade etmişti. Elon Musk'ın daha önceki evliliklerinden 6 çocuğu daha bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ