Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da transfer yasağı endişesi! Mostafa Mohammed... GS haberleri - Galatasaray transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'da forvet Mostafa Mohamed transferine dair Mısır basınında dün birbirinden ilginç iddialar gündeme geldi.

        2

        Bilindiği gibi sarı-kırmızılılar, Ocak ayında 24 yaşındaki oyuncunun satın alma opsiyonunu kullandı.

        3

        Cimbom'un bu opsiyon gereği Mısır ekibi Zamalek'e 1 Temmuz'a kadar 4 milyon dolar ödeme yapması gerekiyordu. Bu konu ile ilgili Mısır basınında yer alan habere göre; Galatasaray bu ödemeyi zamanında yapmadı.

        4

        Birçok ayrıntıya yer verilen haberde, sarı-kırmızılıların ödeme tarihini ağustos ayına erteleme talebinin de Mısır ekibi tarafından kabul edilmediği belirtildi.

        5

        Haberin detayında ise Zamalek yetkililerinin 12 Temmuz’a kadar Galatasaray’ın ödeme yapmasını bekleyecekleri ve ödeme yapılmaması durumunda konuyu FIFA'ya taşıyacakları bilgisi de yer aldı.

        6

        Mostafa Mohamed için Galatasaray’a hiçbir takımın teklifte bulunmadığı da iddia edildi.

        7

        Mısır basınında yer alan bir başka haberde de Zamalek kulübüne yakın bir kişi, "Temmuz başında 4 milyon dolar ödenmesi gerekiyordu ancak ödeme koşullarında, 10 iş günü gecikme süresi maddesi var. Sürenin aşılması durumunda, 500 bin dolar daha ceza eklenecek" diye konuştu.

        8

        Mısırlı futbolcu Mostafa Mohamed, kariyeri boyunca çıktığı 179 müsabakada 58 gol 15 asist üretmişti. Golcü futbolcu Mısır milli takımı ile 21 maçta 4 gole imza attı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ