Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Gülden Arslan gönlünü İzzet Başlak'a kaptırdı: Her hissimi tazecik tuttun - Magazin haberleri
        1

        Ünlü şarkıcı Gülden Arslan, aradığı aşkı yönetmen İzzet Başlak'ta buldu. Arslan, birlikteliğini duygusal bir mesajla ilan etti.

        2

        "HAYATIMA KATTIĞIN HER ANIYA MİNNETTARIM"

        Sevgilisinin doğum gününü kutlayan ünlü şarkıcı, birlikte yer aldıkları fotoğrafı yayınlad. Arslan, duygularını şu sözlerle dile getirdi:

        İki sene geçmiş bu fotoğrafın üstünden. Oysa ki benim içimden daha iki saat bile geçmedi. Öyle de her hissimi tazecik tuttun. Bir kere de kalbimi kırmadın ya ne diyeyim gözlerim doluyor şunu yazarken. İnşallah ben de seni incitmemişimdir, sen kalbi pamuklara sarılacak insansın. Varlığına, hassasiyetine, hayatıma kattığın her ana ve her anıya çok minnettarım. Kısacık yaşama nasıl sığdırayım bu güzel sevgiyi bilmiyorum, 'Bitanecik ömrüm var keşke bitanecik daha olsaydı' dedim İzzet. İyi ki doğdun.

        "ÇOK SEVİYORUM SENİ"

        Ünlü şarkıcını paylaşımına kayıtsız kalmayan Başlak ise, sevgilisine "İnsan herhangi bir şeyi en çok ne kadar sevebilirse o kadar seviyorum seni." sözleriyle karşılık verdi.

        3

        ESKİ EŞTEN TEHDİT MESAJI

        Öte yandan ünlü şarkıcı, geçtiğimiz aylarda seslendirdiği 'Yandan Yandan' isimli şarkısının klibini YouTube üzerinden yayınlamıştı. Gülden Arslan, 3,5 yıl önce boşandığı eski eşi Ercan Mutlu'nun taciz ve tehdit mesajlarına maruz kalmıştı. Mutlu, şarkının altındaki yorum kısmına, "Sana bu dünyayı dar edeceğim!" diye yazmıştı.

        4

        Eski eş ayrıca, "İzlediğiniz kadın benim eski eşim, bugün benim verdiğim evde ve arabaya biniyor ve kızımı bana göstermiyor. Bir çift ayakkabı ile Londra'ya geldiğini ve onu kimin adam ettiğini unutmuş! Onu nasıl yarattıysam öyle de yok edeceğim! Bugüne kadar iyi niyetli davrandım. Artık savaş zamanı. Ben kızımı her şekilde görürüm ama siz bu sonradan olmaya çok güvenmeyin." yorumlarıyla ünlü şarkıcıya tehditler savurmuştu.

        5

        "ÜÇ BUÇUK YILDIR TEHDİT EDİLİYORUM"

        Yaşananların ardından Gülden Arslan, Instagram hesabı üzerinden konuyla ilgili açıklama yaparak, "Boşandığım günden itibaren aşağılamalara ve hakaretlere maruz kaldım" demişti.

        Arslan, "Beni itibarsızlaştırmaya çalıştı. Alkol ve şiddet problemi olan bu şahıs tarafından 3,5 yıldır tehdit ediliyorum. İlk başlarda kızımız olduğu için sustum, herhangi bir girişimde bulunmadım. Ancak hakaret ve tehdit kızıma da yapılınca daha fazla dayanamadım." ifadelerini kullanarak isyan etmişti.

        6

        GÜLDEN ARSLAN HAKKINDA

        Gülden, 1984 yılında Tekirdağ'da doğdu. Şarkı sözü yazmaya ortaokulda başladı. 2001 yılında Ege Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı’nda başladığı üniversite eğitiminde Temel Bilimler bölümünden 2005 yılında mezun oldu.

        Üniversite yıllarında İzmir'de çeşitli yerlerde sahne aldı, aralarında TRT sanatçılarının da bulunduğu konserlerde keman çaldı. 2 yıl Ege Ordu Komutanlığı'nın sanatçılığını üstlendi. 2008-2012 arası restoran sahibi eşi ile Londra'da yaşadı. Londra'da yerel koronun şefliğini yaptı, parlamento da sahne aldı. Londra'nın ilk kadın şefi olarak adı gazetelerde geçti. Şarkı demoları için Türkiye'ye geldi ve Emre Aydın ile tanıştı.

        İlk single çalışmasını 'Unutamam Dedin' parçası ile yapan Gülden, Emre Aydın'ın 2012 yılında çıkardığı albümün çıkış parçası 'Soğuk Odalar'ın söz yazarı ve bestecisidir. Emre Aydın ile bir de düet yapmıştır. Aynı yıl piyasaya çıkan söz ve müziği kendisine ait olan 'Unutamam Dedin' aldı single'ın düzenlemesini Mustafa Ceceli, prodüktörlüğünü ve klibin yönetmenliğini Emre Aydın üstlenmiştir.

        Gülden'in bir de Melisa adında kızı vardır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ