Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Gülperi 18. yeni bölüm fragmanı: “Senin baban bir katil!”

        Yapımını Tims&B’nin yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, Show TV’nin iddialı dizisi “Gülperi”nin merakla beklenen 18. bölüm tanıtımı yayınlandı. Eyüp’ün elindeki bıçakla Kadir’e saldırdığı; fakat Kadir’in nezarethaneye düştüğü, Hasan’ın gözyaşları içinde babası Eyüp’e koştuğu heyecan dolu tanıtımda Gülperi, Kadir ve Eyüp arasında geçenleri öğrenmek istiyor. Hasan, Artemis’e “Senin baban bir katil!” sözleriyle büyük bir şok yaşatırken, çıkmaza giren Gülperi, Kadir’e inanmak istiyor. Artemis’in kaçırıldığı anlar heyecanı yükseltirken, Kadir’in Gülperi’nin kulağına söylediği sözler merakla bekleniyor.

        GÜLPERİ 18. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

        REKLAM

        GÜLPERİ 17. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Gülperi’nin geçtiğimiz Cuma akşamı ekrana gelen 17. bölümünde Kadir’in gelişiyle oturduğu nikah masasında şoke halde kalan Gülperi, onun Eyüp’le ilgili söyleyecekleri olduğunu anlayınca; geçmişi de düşünerek nikah masasında hayır dedi. Gülperi’nin cevabını duyan Bedriye ve Hasan annelerine öfkelerini gizleyemeyerek babalarıyla gitmeye karar verdi. Gülperi gerçekleri öğrenmek için Kadir’i zorlarken, Kadir’le Eyüp’ün hesaplaşması bitmedi. Geçmişte Kadir’in Gülperi’yi, Eyüp’e emanet ettiğini öğrendiğimiz bölümde Kadir, her şeyi itiraf etmesi için Eyüp’ü sıkıştırdı. Hasan, Kadir’in bildiklerini öğrenmek için onun üzerine giderken, Artemis’in kendisine yardım etmesini istedi. Kadir’den gerçekleri öğrenemeyen Gülperi, Cabbar’ın Eyüp’ün bir katil olduğunu söylemesiyle neye uğradığını şaşırdı. Eyüp, Kadir’in sürekli yoluna çıkmasına çok öfkelendi ve artık bu duruma bir son vermeye karar verdi. Gülperi’ye gerçekleri anlatmaya giden Kadir’i takip eden Eyüp gizlice aldığı bıçakla Kadir’den intikam alabilecek miydi?

        REKLAM
        GÜLPERİ 17. SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

        Yönetmenliğini Metin Balekoğlu’nun, senaristliğini Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın üstlendiği Gülperi'nin yeni bölümü Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ