Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gümüşhane’de İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı Meslek liselerinin 910 ve 11. sınıflarında okuyan öğrencilere yönelik kitap okuma yarışması düzenlendi.

        Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde toplam 44 öğrencinin katıldığı yarışma kitap okumayı sevdirmek, okuma alışkanlığı kazandırmak, okuduğu kitabın anlama seviyesini görmesini sağlamak, güven duygusunu geliştirmek, sosyal ve kültürel alanda okulunu temsil etme bilincini kazandırmak amacıyla yapıldı.

        Yarışmada İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Kadriye Bayar birinci olurken, Kelkit Yaşar ve İrfani Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Oğuzhan Balcı ikinci, İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Ayşenur Sökmen ise üçüncü oldu.

        Konuyla ilgili açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, “Yarışmada dereceye giren ve yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, yarışmada emeği geçen tüm idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gümüşhane haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gümüşhane Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler