Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uğur AYDIN-Sinan UÇAR/GÜMÜŞHANE, (DHA)- GÜMÜŞHANE Off-Road Kulübü (GÜMOFF) üyleri, kente etkili olan kar yağışıyla birlikte araçlarının arkasına bağladıkları kızaklarla kayıp, çocuklar gibi eğlendi.

        GÜMOFF üyeleri, Camiboğazı Yaylası yolu üzerinde Off-Road araçlarının arkasına bağladıkları kızaklarla kayarak eğlendi. Kulüp üyeleri, o anların görüntülerini sosyal medya hesaplarından paylaştı. Görüntüler, takipçiler tarafından ilgiyle izlendi.

        'OFF-ROAD´DAN SONRA YENİ HOBİMİZ BU OLACAK'

        Gümüşhane Off-Road Kulübü olarak sürekli kentin dağlarında ve yaylarında olduklarını belirten Ömer Uçar, uzun süre beklenen kar yağışının gerçekleşmesiyle birlikte Camiboğazı Yaylası´na çıktıklarını ve karın keyfini kızaklarla çıkardıklarını söyledi. Uçar, "Kar yağışının başlamasıyla birlikte kulüp üyeleri olarak Camiboğazı Yaylası´na geldik. OffRoad yapmayı planlamıştık fakat karı görünce çocukluğumuzdaki gibi kızaklarla kaymak istedik. Araçlarımızın arkasında bağladığımız kızaklarla kayarak bir nevi karın tadını çıkardık. Bundan çok zevk aldık, sanırım Off-Road´dan sonra yeni hobimiz bu olacak´´ diye konuştu.DHA-Genel Türkiye-Gümüşhane / Merkez Uğur AYDIN-Sinan UÇAR

        2021-01-21 10:26:16

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gümüşhane haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gümüşhane Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler