Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Günay Musayeva'dan eski eşi Tolga Karal'e tepki: Bizim onun parasına ihtiyacımız yok! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Model Günay Musayeva, geçtiğimiz gün Nişantaşı'ndaki bir kuaförden çıkarkan objektiflere yansıdı. Musayeva, "Herkes spor sonrası bakıma giriyor. Ben spor öncesi fön çektirmeye geldim." dedi.

        2

        Musayeva, Tolga Karel hakkında, "Eski eşiniz ile görüşüyor musunuz, nafakayı yatırıyor mu?" şeklindeki sorusuna sert bir yanıt verdi.

        3

        "NE NAFAKASI!"

        Azeri asıllı model, "Aradan 10 yıl geçmiş. Kendisiyle görüşmüyorum. Ne nafakası! Onu geçtim, çocuğunu bile aramıyor! Bizim onun vereceği paraya ihyacımız yok zaten, herkes kendi yolunda!" sözleriyle eski eşine tepki gösterdi.

        4

        "OĞLUNU BİR KEZ BİLE ARAMADI!"

        Musayeva, geçtiğimiz yıllarda eski eşinin yıllardır nafaka ödemediğini açıklayarak, "İnşallah diğer çocuklarına daha iyi bir baba olur. 5 yıldır bir kez bile arayıp oğlumuzla konuşmadı! Cihangir'i, Babalar Günü'nde etkilenmesin diye okula göndermiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

        5

        Günay Musayeva, 'Yaprak Dökümü' dizisinde canlandırdığı 'Oğuz Ayhan' hafızalara kazınan Tolga Karel ile 2011–2015 yılları arasında evli kalmıştı.

        6

        İKİNCİ KEZ EVLENDİ

        Karel, 2016 yılında sürpriz bir kararla oyunculuğu bırakıp, ABD'ye taşınmış ve Sarah Margaret Scott ile nikah masasına oturmuştu. Kurduğu sağlık turizmi şirketi iflas edince eşinin ailesinin Illinois eyaletindeki evine taşınan Karel, 2018'de aylık 8 bin dolara TIR şoförlüğü yapmaya başlamıştı.

        7

        ÜÇ ÇOCUK BABASI

        Scott ile mutlu bir evlilik sürdüren ve bunu her fırsatta sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla gözler önüne seren Karel'in bu birliktelikten de bir kızı ve oğlu bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ