Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler Güncel sigara fiyatları 19 Mart 2022: Sigara zammının ardından yeni sigara fiyatları ne kadar arttı, kaç para oldu? Zamlı sigara fiyatları listesi bugün - Merak Edilenler Haberleri
        1

        Tekel sahipleri ve vatandaşlar tarafından sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri de güncel sigara fiyatları oldu. 2021 ylının son günlerinde ve yeni senenin ilk haftalarında üst üste açıklanan sigara zammına bir yenisi daha eklendi. sigara fiyatlarına gelen zamların ardından düşük ve en yüksek sigara ne kadar, güncel sigara fiyatları kaç TL sorusu merak edilmeye başladı.

        2

        MART 2022 SİGARA ZAMMI

        Sigaralara en son Aralık ayı sonunda ve Ocak ayı başında üst üste 2 defa zam gelmişti. 14 Mart Pazar günü Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erol Dündar'ın bazı sigara markalarına 2 TL zam geleceğini açıklamasının ardından zam haberleri netlik kazanmış oldu.

        3

        Sigara fiyatlarındaki zam enflasyon oranına da doğrudan yansıyacakken en ucuz sigara fiyatı 23,50 TL oldu. En pahalı sigara ise son zamlarla birlikte 40 lira oldu.