Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Isparta Kule Bahçeşehir yönünde bir vinç üstgeçide çarptı. TEM'den Bahçeşehir'e giriş tamamen kapandı.

        Müslim SARIYAR / İSTANBUL

        İstanbul Başakşehir Bizimevler yaya üst geçidine kamyon üstü vinç çarptı. Çarpma sonucu üst geçit çökerken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Kaza nedeniyle Mahmutbey Ispartakule'ye kadar yoğun trafik oluştu.

        Ispartakule gişelerden çıkış yapan Öz Tuncel Vinç firmasına ait 34 FD 4594 plakalı kamyon üstü vinç, saat 18.20 sıralarında Bizimevler yaya üst geçidine çarptı. Çarpmanın etkisiyle köprü ikiye bölünerek büyük bir gürültüyle çöktü.

        Şans eseri vincin arkasında araçların bulunmaması da faciayı önledi. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken polis ekipleri, Ispartakule gişeler çıkışından Bahçeşehir'e giden yolu trafiğe kapattı.

        Çöken köprü olay yerine gelen aynı firmaya ait başka bir vinç yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Vinç'in sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

        YOL 2,5 SAATTE AÇILDI

        Üstgeçidin devrilmesi nedeniyle yolda uzun araç kuyruğu oluştu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekiplerin yaklaşık 2,5 saat süren çalışması sonunda üstgeçit kenara alınarak trafik açıldı. Ekipler daha sonra üstgeçitten kalan enkazı kaldırdı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ