Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Muharrem İnce öğrencilerle buluştu, Muharrem İnce açıkladı

        CHP'nin eski Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Koç Üniversitesi Ekopolitik Kulubü etkinliğine katıldı.Öğrencilerin neredeyse tamamı İnce'ye, CHP'nin geleceği hakkında sorular sordu. CHP'den ümitlerinin kalmadığını sıklıkla dile getiren Koç Üniversitesi öğrencileri, önümüzdeki seçimde umutsuz olduklarını ilettiler.

        CHP'nin önümüzdeki seçimde aynı politika ve stratejiyle kaybedeceğini dile getiren CHP eski Grup Başkanvekili İnce, "Ortada ciddi bir başarısızlık vardır. İsyanımı yaptım, başkan adayı oldum. Sağlık olsun, seçilemedim. CHP'ye zarar gelmesin diye medyadan açık bir şekilde konuşmuyorum. 'Oylarımızı yüzde 23'ten 26'ya çıkardık ve hâlâ başarılıyız' mantığıyla hareket edenler var. Ciddi bir revizyona ihtiyacımız var. İktidar partisi oylarını 34'ten 50'ye çıkarabiliyor ise bizim de bundan bir farkımız olması lazım" ifadelerini kullandı.

        Yalova Belediyesi tarafından kesilen 180 adet ağaç hakkında da açıklama yapan İnce, "Yalova'da ciddi bir trafik sorunu var. Şu anda mevcut olan Yalova-İstanbul karayolunun oluşturduğu trafikten Yalova halkı çok müzdarip. Bu konuyla ilgili bir olay var. Her şey dönüp dolaşıp Yalova Belediyesi'nin üstüne kalıyor. KGM bu işin muhattabıdır" dieyerek sözlerini noktaladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ