Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Kılıçdaroğlu'ndan Hülya Avşar'a ağır sözler Kılıçdaroğlu: Hülya Avşar sanatçı mı, kusura bakmayın, hülya avşardan kılıçdaroğluna cevap

        HABERTURK.COM

        CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kendisine tazminat davası açan sanatçı Hülya Avşar'ı ağır sözlerle eleştirdi. Kılıçdaroğlu, "Yalakadan sanatçı olmaz" dedi.

        Hülya Avşar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na geçen hafta Cumhurbaşkanlığı Sarayı için kullandığı ifadelerle kişilik haklarını zedelediği ve toplumsal onurunu aşağıladığı gerekçesiyle 50 bin liralık tazminat davası açtı.

        Konuya ilişkin konuşan Kılıçdaroğlu, “Hülya Avşar kim, sanatçı mı? Sanatçılığı tartışılır kimse kusura bakmasın. Yalakadan sanatçı olmaz. Sanatçı dik durur, rüzgara karşı yürür” dedi.

        AVŞAR: KILIÇDAROĞLU'NUN LİDER OLMADIĞINI BİLİYORUM

        HÜLYA Avşar, Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisi hakkındaki yorumlarına şu şekilde cevap verdi: “Kılıçdaroğlu’nun en büyük kusuru özgürlüğe ve demokrasiye karşı olması. Bir de onu daha efendi sanırdım. Ben fikirlerimi, inandığımı özgürce söylemeye devam edeceğim. Bir hancı olarak yolcu olan Kılıçdaroğlu’nu görmezlikten geliyorum. Düşüncelerini özgürce ifade eden kişilere saygı duyuyorum, dolayısıyla Kılıçdaroğlu’na da ‘Kendi fikridir’ diyerek selam ediyorum. 31 yıllık sanat hayatımdan hiçbir şüphem yok. Kılıçdaroğlu’nun lider olmadığını biliyorum, siyasetçi olduğundan da emin değilim.”

        İşte Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından önemli satır başları;

        "YOLSUZLUK OPERASYONLARI UNUTTURULMAYA ÇALIŞILIYOR"

        Bilboardları kiralamak istedik ama olmadı. 17-25 aralık yolsuzluk operasyonu unutturulmaya çalışılıyor, unutmayacağız.

        OPERASYON AÇIKLAMASI

        Operasyonlar intikam alma güdüsü ile yapılan operasyondur. Devleti yönetenler devleti intikam güdüsü ile yönetemez, Bu yönetim tarzı o kadar belirgin ki devletin televizyonuna yansımış durumda. TRT önyargı ile bilgi toplayıp kamuoyuna yansıtmaya çalışıyor.

        HDP İLE İTTİFAK

        Bizim hiç kimseyle ittifak yapmaya ihtiyacımız yok. Biz CHP olarak seçime gireceğiz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ