Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kadir Has Üniversitesi'ni yıkan ölüm Ölüm üniversiteli genci metroda yakaladı Uğur Bektaş metroda yaşadığı ani bir rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti

        HABERTÜRK HABER MERKEZİ

        Talihsiz olay, perşembe günü meydana geldi. Okul çıkışı Zeytinburnu – Havalimanı hattındaki metroya binen Uğur Bektaş aniden rahatsızlandı. Bu sırada yolculardan bir doktor ilk müdahaleyi yaptı. Çağrılan bir ambulans ile Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Bektaş'ın kalp krizinden, beyin kanamasından mı, yoksa başka bir nedenden mi hayatını kaybettiği netlik kazanmadı. Kesin ölüm nedeni gelecek adli tıp raporuyla belli olacak olan Bektaş'ın cenazesi cuma günü Zeytinburnu Beştelsiz Camii'nde kılınan ikindi namazının ardından toprağa verildi.

        Ak Parti Gençlik Kolları'ndan olan ve partinin üniversite temsilciliğini de yürüten Bektaş'ın ölümü herkesi üzdü. Talihsiz genç yazdığı son twitlerinden birinde hayallerinden şöyle bahsediyordu: "Steve Jobs'ın kitabını bitirdikten sonra hissettiğim hisler, kurduğum hayaller ve koyduğum hedefleri hiç birşeye değişmem!"

        Bektaş, İstanbul'a yağan yoğun kar sonrası üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aydın'a da espiri bir twit atmış ve "Hocam yarın Kemerburgaz'dan okula kurtlar ve kızakla bile gelemeyeceğim... Rica ediyorum yarın tatil olsun..." demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ