Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Askeri araçla çarpışan otomobil şarampole yuvarlandı: 2 yaralı, Cizre'de tatile giden öğretmenlerin içinde bulunduğu otomobilin, aynı istikamette giden askeri zırhlı araçla çarpışması sonucu, 2 öğretmen yaralandı

        Cizre-Şırnak Karayolunda meydana gelen kazada, öğretmenlerin içinde bulunduğu özel otomobil şerit değiştirmek isterken, önünde seyir halinde olan askeri zırhlı araçla çarpıştı.Çarpmanın etkisi ile direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil şarampole yuvarlandı.

        Kazada araç içerisinde bulunan iki kişi yaralandı. Sürücü kazadan hafif sıyrıklarla kurtuldu.

        Cizre-Şırnak Karayolunun 10 km bulunan Kasrik Boğazı mevkiinde saat 11.00 sularında meydana gelen kazada askeri personel taşıyan ve sürücüsünün ismi belirlenemeyen zırhlı araç iddialara göre Uygar Şen idaresindeki 31 SV 691 plakalı otomobile, geçmesi için sinyal verdi.

        Üç öğretmenin içinde bulunduğu özel otomobil tek yönlü olan yolda şerit değiştirdiği sırada zırhlı aracın yandan otomobile çarpması sonucu sürücü Şen'in direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil şarampole yuvarlandı.

        Şarampole yuvarlanan araçta bulunan ve yarı yıl tatili için memleketlerine gitmek için yola çıkan Şırnak Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Ali Gültekin ve Mecit Yılman yaralanırken, sürücü Şen ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

        Kaza sonra tek yönlü olan karayolunda başka bir kazanın olmaması için Jandarma Trafik ekipleri karayolunda önlem aldı. Kaza sonrası araçta bulunan yaralıları tatil için yola çıkan öğretmenler ve askeri konvoyunda bulunan askerler tarafından çıkarıldı.

        Yaralı öğretmenleri meslektaşları ellerinden tutarak ve konuşarak destek çıktı. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Sağlık ekipleri yerde yatan iki yaralıya olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra,yaralılar ambulansla Cizre Devlet Hastanesine kaldırıldı.

        Kaza sonrası Jandarma Trafik ve olay yeri inceleme ekipleri kaza mahallinde incelemeler yaptı. Kaza nedeni ile yolda araç kuyruğu oluştu.

        Olay yerine gelen çekici şarampole yuvarlanan aracı yoldan kaldırdıktan sonra karayolundaki trafik normale döndü.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ