Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Antalya'da internette tanıştığı kişinin evine giden kadın tecavüze uğradığını iddia etti

        Fotoğraftaki kişinin üçgen vücutlu uzun boylu olduğunu, karşısındaki kişinin ise tipini beğenmediği için 1 ay önce evinden kovduğu kişi olduğunu fark ettiğini anlatan Mukaddes P., "Bu olaydan dolayı psikolojim bozuldu" dedi.

        Olayla ilgili Antalya 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın duruşmasına, tutuksuz sanık Tanzer A. (35) katılmadı. Mukaddes P. (33) mahkemedeki ifadesinde, bir süre önce eşinden boşandığını, yeniden evlenebileceği birini bulabilmek için zaman zaman internetteki arkadaşlık sitelerine girdiğini anlattı. Mukaddes P., "Ben daha önce internetten bir kişiyle tanışmıştım. Bu kişiyle internet ortamında bir süre sohbet ettikten sonra kendisiyle yüz yüze görüşmek için evime davet ettim. Ama eve gelince hayal kırıklığına uğradım. Çünkü gelen kişinin tipini beğenmemiştim. Bu nedenle bu kişiyi 'Tipim değilsin' diyerek kapıdan geri çevirmiştim" dedi.

        UZUN BOYLU ÜÇGEN VÜCUTLU PROFİL

        Bu kişiyi kovduktan sonra internet sitesinde boşandığı eşine benzeyen bir kişinin fotoğrafını gördüğünü anlatan Mukaddes P., "Fotoğrafta üçgen vücutlu, uzun boylu biri vardı. Çok beğenmiştim. Üstelik boşandığım eşimi de andırıyordu. Fotoğrafından çok etkilendiğim kişi, Antalya'nın tanınmış bir ailesinin oğlu olduğunu ve Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde hekimlik yaptığını söyledi. Bu kişi beni evine davet etti. Evine gittiğimde kapısının açık olacağını söyledi. Fantezi yaşamak için "Banyoya gittim" diye konuştu.

        "DUŞTAKİ KİŞİ KOVDUĞUM KİŞİ ÇIKTI"

        Ancak duşa yaklaştığında hayal kırıklığına uğradığını anlatan Mukaddes P., şöyle devam etti: “Duşun altında kısa boylu, kilolu biri vardı. İnternette fotoğrafını gördüğüm kişiye hiç benzemiyordu. Aldatıldığımı görünce giyinip kaçmak istedim. Bu sırada arkamdan gelen kişi, 1 aydır bu anı beklediğini söyledi. Yüzüne bakınca karşımdakinin, beğenmeyip evden kovduğum kişi olduğunu gördüm. Bana 'Beni hatırladın mı? Ben çirkin bulduğun için evinden gönderdiğin kişiyim. Seni buraya getirebilmek için 1 ay uğraştım' dedi. Beni oturma odasının kanepesine yatırıp tecavüz etti. "

        "SENDE DE AMMA CESARET VARMIŞ"

        Mahkeme Başkanı Tuncay Özmen'in, "Sende de amma cesaret varmış" sözü üzerine "Fotoğrafından çok etkilenmiştim" diye yanıt veren Mukaddes P., "Bu kişi bana tecavüz ettikten sonra bıraktı. Polise gitmemem için de uyardı. Polise gidersem, para karşılığı fuhuş yapan biri olduğumu söyleyeceğini söyledi. Bu kişinin evine saat 20.00 sıralarında gitmiştim, 20.30 sıralarında da çıktım. Polise gidip şikayetimi yaptım. Polisle beraber eve gittim. Kapıyı açmıyordu. Kapıyı kırıp içeri girdik. Polise, sanığın bana tecavüz ettiği yerleri gösterdim. Kan lekesi olan kanepenin yeni silindiğini tespit eden polisten, bu kişinin ünlü birinin oğlu olmadığı gibi doktor da olmadığını öğrendim. Polis bana bu kişinin mobilyacı olduğu söylendi. Bu kişi, polise de benim kendisiyle para karşılığı birlikte olduğumu söyledi. Benim bu olaydan dolayı psikolojim bozuldu" diye konuştu.

        MESAJLAŞMALAR

        Mahkeme Başkanı Özmen'in ne iş yaptığını sorması üzerine Mukaddes P., geçmişte otellerde kat görevlisi olarak çalıştığını, ayrıca bir dönem masözlük yaptığını da söyledi. Yaptığı yazışmalarda 'Nadir işadamlarına giderim' sözünü de masaj yapmak için kullandığını söyleyen Mukaddes P., sanığın iddia ettiği gibi fuhuş yapmadığını kaydetti. Duruşmaya katılmayan sanık hakkında yakalama kararı veren mahkeme, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ