Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bingöl'de 30 yaşındaki Mehmet Ali Seçkin,arkadaşını öldürdü 3 polisi de yaraladı. Zanlı çatıda intihar etti

        Küçük Sanayi Sitesi’nde mobilyacılık yapan Mehmet Ali Seçkin, arkadaşı, Bingöl Üniversitesi’nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Yakup Polat ile birlikte kendi kullandığı araçla Çapakçur Deresi mevkiine geldi. Seçkin, burada henüz bilinmeyen nedenle arkadaşı ve yaşıtı Yakup Polat’ı pompalı tüfekle vurup öldürdü. Ceseti dere yatağına bırakan Mehmet Ali Seçkin, daha sonra çevre bulunan inşaatın çatısına çıkarak çevreye rastgele ateş etmeye başladı.

        "BENİM İÇİN HER ŞEY BİTTİ"

        Vatandaşın ihbarı ile bölgeye gelen polis zanlıyı ikna edemeyince bölgeye çok sayıda özel harekat polisi de sevk edildi. Katil zanlısının açtığı ateş sonucu 2’si Özel Harekat'tan olmak üzere 3 polis yaralandı. Saldırganın “İnmiyorum ben adam vurdum, benim için her şey bitti’ sözleri üzerine bölgede araştırma yapan polis ekipleri dere yatağında bir erkek cesedi buldu. Yakup Polat'a ait olduğu tespit edilen ceset olay yerine sevk edilen gelen ambulansla Bingöl Devlet Hastanesi morguna ardından otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

        Bugün saat 17.30'da Mehmet Ali Seçkin'in çatıdan 6'ncı kata indikten sonra silah sesi gelmesi üzerine, çok sayıda özel harekat timi ve çevik kuvvet ekibi binaya girdi. 6'ncı kata çıkan polisleri Seçkin'i kanlar içinde bulunca, sağlık ekiplerini çağırdı.

        Olay yerine giden sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Seçkin'in yaşamını yitirdiğini tespit etti. Olay yeri inceleme ekipleri, Mehmet Ali Seçkin'in intiharıyla ilgili araştırmasını sürdürüyor.

        DHA/İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ