Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, koluna şerit bağlayıp yolda duran taşeron işçiyle ilgili açıklamada bulundu

        Afyonkarahisar'da dün yaşanan olay Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Kentte kar yağışının ardından başlatılan temizlik çalışmalarında bir yüklenici firma çalışanı yolu kapatmak için çektiği emniyet şeridini koluna bağlamıştı. Bu halde yolun ortasında duran adamın görüntülerini ise bölgedeki bir esnaf çekip internetten yayınlamıştı.

        'BELEDİYE YETKİLİSİNİN TALİMATI YOK'

        Görüntülerin paylaşılması üzerine duruma tepki yağmıştı. Konuyla ilgili Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'dan ilginç bir açıklama geldi. Başkan Çoban, kar temizleme çalışması yapılırken bir işçinin güvenlik şeridi koluna bağlı olarak görüldüğü fotoğrafın internet medyası ve sosyal paylaşım sitelerinde eleştirilmesine ilişkin, "Belediyemizin herhangi bir yetkilisinin talimatı olmaksızın bir temizlik işçimiz tamamen o andaki kendi kararıyla şeridi koluna bağlamıştır ve kendi beyanına göre bu iş en fazla 5 dakika sürmüştür" dedi.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ