Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Aksaray'da kayıp çifti, öldürüp su kanalına atmışlar

        Çifte cinayet ile ilgili 1 kişi gözaltına alınırken, yurtdışına kaçtığı belirtilen bir başka kişinin de yakalanması için girişimler başlatıldı. Çiftçi Kadir Akel ve 3 yıl önce birlikte yaşamaya başladığı resmi nikâhsız eşi Yenidünya Doğu geçen pazar günü ortadan kaybolmuştu.

        Çiftin son olarak Yenidünya Doğu’nun akrabası olan ve 2 aydan bu yana zaman zaman yanlarına gelerek evlerinde kalan 24 yaşındaki A.B. ve arkadaşı M.D. ile birlikte otomobile binerek evden ayrıldığı belirlendi.

        1 KİŞİ GÖZALTINDA

        Polis M.D.’yi 2 gün önce gözaltına aldı. İfadesi alınan M.D. evden birlikte ayrıldıkları Kadir Akel ve Yenidünya Doğu’yu arkadaşı olan A.B.’nin silahla vurarak öldürdüğünü öne sürerek cesetleri de Nurgöz Köyü yakınlarındaki bir su kanalına attığını iddia etti. Çifti öldürdüğü iddia edilen cinayet zanlısı A.B.’nin yurtdışına çıktığı belirlendi. Dün sabah köye yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki su kanalında, beton köprünün altında 3’er kurşunla vurularak öldürüldüğü belirlenen Akel ve Doğu’nun cesetleri olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

        Çiftin parası için öldürülmüş olabileceği olasılığı üzerinde duran ve soruşturmayı sürdüren polis, yurtdışına çıktığı tespit edilen A.B.’nin yakalanarak Türkiye’ye getirilmesi için girişimlerde bulunmaya başladı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ