Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kocaeli'de kız meselesi yüzünden çıkan kavgada 1 kişi hayatını yitirirken bir kişi de yaralandı

        Alınan bilgiye göre Derince D-100 Karayolu yanında bulunan bir alışveriş merkezi otoparkında iki grup arasında kız meselesi nedeniyle kavga çıktı.

        Bıçak ve sopalarla birbirine saldıran kalabalık gruptan 23 yaşındaki Eren Koç isimli genç göğüs bölgesinden, 15 yaşındaki İsmail Can Canbaz ise sırtına isabet eden bıçak darbesiyle yaralandı. Bıçaklanan iki şahıs kanlar içinde yerde kalırken olayı görenlerin haber vermesiyle bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

        Olayı gerçekleştiren kalabalık grup olay yerinden kaçarken ambulansa alınan Ali Eren Koç, İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılmak istenirken yolda yaşamını yitirdi. İsmail Can Canbaz ise başka bir ambulansla Derince Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

        Sırtından bıçaklanan İsmail Can Canbaz'ın hayati tehlikesi devam ettiği öğrenilirken polis ekipleri olaya karışanların yakalanması için çalışma başlattı.

        Derince Çınarlı Mahallesi Olcay Sokak adresinde ikamet eden İsmail ile Songül Koç çiftinin 4 çocuğundan biri olan Ali Eren Koç'un cenazesi otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Acı haberi alan Koç'un arkadaşları ve ailesi de hastaneye gelerek gözyaşlarına boğuldu. Ali Eren Koç'un Başiskele Vezirçiftliği'nde bulunan Yöntem Kağıt Fabrikası'nda çalıştığı ve 5 ay önce askerden geldiği öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada ise kavgaya karışan yaklaşık 15 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ