Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eski Milli İstihbarat Teşkilatı mensubu Mahir Kaynak için Ataşehir Mimar Sinan Camii'nde cenaze namazı kılındı

        Geçen gün evinde anidenrahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitireneski Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) mensubu Mahir Kaynak için Ataşehir Mimar Sinan Camii'nde öğle namazını müteakipcenaze namazı kılındı. Cenaze namazı öncesi kızı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, damadı Lütfi Arıboğan, eşi Şükran Kaynak ve ailenin diğer yakınları taziyeleri kabul etti.

        SÜLEYMAN DEMİREL'DEN ÇELENK

        Cenaze namazına İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Birinci Ordu Komutanı Salih Zeki Çolak, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, çok sayıda akademisyen ve gazeteci ile sevenleri katıldı. 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ve Kara Kuvvetleri Komutanlığı da cenazeye çelenk gönderdi. İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Kaynak'ın Türk bayrağına sarılı tabutu cenaze aracına taşındı. Kaynak, Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.

        CİHAN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ