Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 41 yaşındaki Şölen Doğan’ın ölümü resmi kayıtlara şüpheli ölüm olarak geçti

        Müslim SARIYAR / HABERTÜRK

        Kumburgaz'da bir veterinerde çalışan, 41 yaşındaki Şölen Doğan’dan haber alamayan annesi, geçtiğimiz cumartesi gecesi Selimpaşa Araptepe Mevkii 3332. Sokak üzerinde bulunan yazlık eve geldi. Ancak kapıyı açamad. Bunun üzerine olay yerine polis çağırdı. Verilen adrese gelen Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, içeri girdiklerinde genç kadının cesedini buldu. El ve ayakları bağlı, kafasına poşet geçirilmiş halde bulunan ceset ile ilgili polis çok yönlü araştırma başlattı.

        ‘KAPIYI AÇMADI’

        Arama sırasında ise evde genç kadının yazdığı, “Ben sana yakışan evlat olamadım. Kardeşimi istediği kişiyle evlendir. Yavrularıma da (baktığı hayvanlarla ilgili) iyi bakın” notu bulundu. Doğan’ın ifadesine başvurulan annesi “Kızımla birlikte yazlığa geldik. Sonra ben İstanbul’a döndüm. O kaldı. Üç gün sonra geri geldim ancak kapıyı açmadı. Telefona cevap alamadım. Bunun üzerine polisi aradım” dedi.

        İNTİHAR OLASILIĞI YÜKSEK

        Emniyet yetkilileri genç kadının intihar etmiş olma ihtimali üzerinde yoğunlaşıldığını bildirerek, “Önce kafasına poşet geçirip bantlamış. Ardından ayaklarını bağlamış. En son ise ellerini bantlamak istemiş. Ancak ellerindeki bantların sıkı olmadığı görüldü. İntihardan vazgeçmemek için bunları yaptığını tahmin ediyoruz” diye konuştular.

        KESİN ÖLÜM SEBEBİ OTOPSİDE BELLİ OLACAK

        Polis kayıtlarına şüpheli ölüm olarak geçen Şölen Doğan’ın kesin ölüm nedeni Adli Tıp Kurumu’nda hazırlanacak otopsi raporuyla ortaya çıkacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ