Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Beyoğlu'nda kaza: 1 ağır yaralı

        Kaza, saat 01.30 sıralarında Beyoğlu, İmrahor Caddesi, Haliç Kongre Merkezi önündeki Sütlüce Tüneli'nde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, aşırı hızlı olduğu iddia edilen Ömür Serhan Çalışır (27) idaresindeki 20 AJR 92 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı.

        Kontrolden çıkan araç önce refüjdeki, daha sonra da yolun sağındaki bariyerlere çarparak takla attı.

        SÜRÜCÜ ARAÇTA SIKIŞTI

        Kazanın ardından sürücü Çalışır hurdaya dönen araç içerisinde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye, sıkışan sürücüyü kurtarmak için çalışma başlatırken, polis de tedbir amaçlı tüneli iki yönde trafiğe kapattı.

        POLİS, SAĞLIK EKİPLERİNE YARDIM ETTİ

        Kurtarma çalışmaları sırasında bir polis memuru, aracın üzerine çıkıp yarılaya takılan serumun şişesini dakikalarca elinde tuttu.

        Ömür Serhan Çalışır itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu sıkıştığı yerden ağır yaralı olarak çıkartıldı; daha sonra da sağlık ekiplerine teslim edildi. Ambulansa alınan yaralı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

        MOTOR YERİNDEN ÇIKTI

        Öte yandan çarpmanın şiddetiyle aracın motor kısmının ve içerisinde bulunan eşyaların yola savrulduğu dikkat çekti.

        "BARİYERLERİN EKSİK BÖLÜMÜ VAR"

        Kazayı gören bir sürücü sağlık ekiplerinin olay yerine geç geldiğini öne sürerek, "Bariyerlerin eksik bölümü var. Araç kontrolden çıkıyor ve önce orta bölüme çarpıyor. Daha sonra yolun sağına geçerek eksik olan bariyerlere takılıyor. Bu da aracın takla atmasına neden oluyor. Zaten sağlık ekipleri de geç geldi. Bu durum bir ihmalkarlıktır" dedi.

        Kaza yapan aracın çekici tarafından kaldırılmasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ