Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Adana'da elindeki telsizle kendisine polis süsü veren bir kişi yurttan kaçan kıza cinsel saldırıda bulundu

        Neşet KARADAĞ / HABERTÜRK

        İddiaya Sevgi Evleri'nde kalan B.B.S., izinli olarak önceki gün evine gitti. Akşam yurda dönmesi gereken kız çocuğu, babası Veli S. İle tartışınca evden kaçtı, yurda da dönmedi. Belediyede yıkım ekibinde çalışan Sinan G., bir hurdacıda gördüğü küçük kızın yanına yaklaştı.

        Elinde telsiz olan Sinan G., evden ve yurttan kaçtığını öğrendiği kıza kendisini polis olarak tanıtıp, "Evden ve yurttan kaçmışsın çocuk şubeye gideceğiz' diyerek küçük kızı Reşatbey Mahallesi'ndeki evine götürdü. Sinan G., iddiaya göre, küçük kızı burada ölümle tehdit edip, kendisine masaj yaptırdı.

        Ardından da tecavüz etmeye kalkıştı. B.B.S., ayağı ile Sinan G.'yi itekleyerek kaçtı. Apartmanın alt katındaki konfeksiyon atölyesine sığınarak, "Telsizli adam bana tecavüz etmek istedi polis çağırın" dedi. Bir süre burada bekleyen kız çocuğu daha sonra polis merkezine gidip şikayette bulundu. Kızın şikayeti üzerine Sinan G. yakalanarak gözaltına alındı. Belediye görevlisi, suçlamayı kabul etmeyip, "Kızı babasına götürüyordum" diyerek kendini savundu. Sinan G., Adliyeye sevk edilirken küçük kız ise yurda yerleştirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ