Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Etiler'de silahlı saldırı: 1'i ağır 5 kişi yaralandı

        YUSUF DOĞAN/İSTANBUL

        Silahlı çatışma olayı saat 16.00 sıralarındaEtilerMahallesi Tanburi Ali Efendi Sokak üzerinde bulunanEtilerİskambil Oyunları Derneği'nde meydana geldi. Daha önce polis tarafından birkaç kez kumar oynatıldığı gerekçesiyle basılan dernek binasında gelen Ferhat Köksal ile bir arkadaşı, uzun namlulu silahlarla ateş etti.

        Dernek çalışanlarının karşılık vermesi üzerine saldırganlardan Ferhat Köksal ile dernek çalışanlarından Niyazi Yılmaz, Fatih Karateke, Erdem Özdemir ve Feridun Arslan yaralandı. Saldırganlardan birisi yaralı olarak ticari ile özel bir hastaneye giderken, diğer saldırganın ise çatışmanın ardından elindeki silahı park halindeki bir aracın altına atarak otomobil ile kaçtığı belirtildi.

        Çatışmanın ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak delil çalışması yaptı. Derneğin ve çevredeki işyerlerinin güvenlik kamera kayıtları da incelemeye alındı. Kamera kayıtlarının bulunduğu harddisklerin söküldüğü görüldü. Polis, kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Olayın alacak verecek meselesi yüzünden çıktığı öne sürüldü.

        MAKİNELİ TÜFEK SESLERİ DUYDUK

        İncelemelerin ardından dernekte aşçı olarak çalışan bir kişi, polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Çalışan, silah sesleri duyduğunu o sırada mutfakta olduğunu söyledi. Otopark görevlisi olarak çalışan Özay Soylu isimli görgü tanığı ise, "Silah sesi duyduk. Daha sonra çoğaldı. Makineli tüfek sesleri geliyordu. Polis çağırdık. İki kişi buradan yara aldığını söyleyerek çıktı. Giderken arabanın bir tanesinin altına silah attıklarını gördüm. Polis geldiğinde silahı gösterdim. Burası lokal olarak kullanılıyor. Tam olarak ne yapıldığını bilmiyorum" dedi.

        HOŞTAN VİLLADA YAKALANMIŞTI

        Villa, geçtiğimiz yıllarda ünlü isimlere yönelik kumar baskınlarıyla gündeme gelmişti. Geçtiğimiz mayıs ayında hayatını kaybeden Sami Hoştan da bu villaya düzenlenen kumar operasyonlarında yakalanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ