Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Darülaceze'nin misafirleri aile ve akrabalarını bekliyor

        Serhan Sevin/HABERTURK.COM

        ssevin@haberturk.com

        Bayramların vazgeçilmez geleneklerinden birisi olan akraba ziyaretlerinde en çok yol gözleyenlerin başında şüphesiz ki yaşlılar geliyor. Özellikle Darülaceze’nin sakinleri bugün diğer günlere nazaran daha heyecanlı. En şık kıyafetlerini giyerek sabahın ilk saatlerinden itibaren bayramlaşmak için hazır bekleyen Darülaceze sakinleri bayramlaşmak için gelen misafirlerden oldukça memnun olsa da kendi aile ve akrabalarından gelecek ziyaretçilerin yollarını daha farklı bir gözle bekliyorlar.

        BURADA YAŞLIYA ŞİDDET KESİNLİKE YOK

        Darülaceze’nin sakinleri yaşadıkları yerlerdeki hayat şartlarından çok memnun olduklarını söylediler. Özellikle yönetim biriminden son derece memnun olduklarını belirten Darülacezeliler ‘Bakıcılardan bazıları biraz daha güleryüzlü olsa daha iyi olur fakat şiddet burada kesinlikle yok. Zamanında bir kere oldu, ilgili kişiye anında işten çıkardılar’ dediler. Tek tük çürük elma her yerde olur diyerek bunları dert etmediklerini söyleyen bakım evi misafirleri burada bulundukları için kendilerini şanslı hissetliklerini belirttiler.

        TANIMADIKLARIMIZDAN GÖRDÜĞÜMÜZ İLGİYİ AİLEMİZDEN DE GÖRMEK İSTERDİK

        Bayram dolayısıyla ziyaretçilerin yakın ilgisinden son derece memnun olduklarını söyleyen Darülaceze’nin yaşlı misafirleri ‘Sizlerin burada olması bile bizleri inanılmaz mutlu ediyor fakat insan böyle özel günlerde kendi çocuklarının, torunlarının, gelinlerinin yollarını gözlüyor. Bugün daha bayramın ilk günü. Her sene olduğu gibi son güne kadar yine bir umutla bekleyeceğiz’ diyerek sevenlerini beklediklerini belirttiler. Diğer yandan Darülaceze Ramazan Bayramı süresince 10.00-16.30 saatleri arasında kapılarını ziyaretçilerine açık tutacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ