Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Arkadaşı gözleri önünde boğuldu

        Olay, saat 15.00 sıralarında Üsküdar Meydanı Eminönü-Karaköy vapur iskelesi yakınında meydana geldi.İddialara göre arkadaşlarıyla gezmeye gelen Afganistan uyruklu 18 yaşındaki Seyit Ahmet ve 2 arkadaşıyla birlikte serinlemek için demir bariyerleri atlayarak denize girdi.

        Bir süre yüzen gençler boğazın ve iskeledeki vapurun oluşturduğu akıntıya kapıldı. Gençlerin akıntıya kapıldığını fark eden çevredeki vatandaşlar seferber oldu. Gençlerden bir kendi imkanlarıyla kurtulurken bir kişi denize atlatan bir vatandaş tarafından kurtarıldı. Akıntıya kapılan Seyir Ahmet’i kurtarmak isteyen vatandaş da yaşana panik nedeniyle boğulma tehlikesi atlattı. 18 yaşındaki genç akıntıya kapılarak gözden kayboldu. İhbar üzerine olay yerine sahil güvenlik ve dalgıç sevk edildi.Hazırlıklarını tamamlayarak denize giren dalgıçlar gencin cesedine ulaştı.

        ARKADAŞI SON KEZ BAKTI

        Kıyıya çıkarılan gencin cesedi polis tarafından güvenlik çemberine alındı. Arkadaşları uzun süre olayın şokunu atlatamadı. Bir arkadaşı cesedin üzerini açarak son kez baktı ve daha sonra tekrar yüzünü kapattı. Gencin cansız bedeni yapılan incelemelerin ardından morga kaldırıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ