Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Demir'in evine molotoflu saldırı

        Şahindere Mahallesi Hamam Sokak'ta yaşayan İl Genel Meclisi Üyesi Demir'in evine, molotofkokteyli ile saldırı düzenlendi.

        Saldırının ardından evde küçük çaplı yangın çıkması üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürülürken, polis de evde ve çevresinde inceleme yaptı.

        Görgü tanıklarının bilgisine başvuran ve olayı gerçekleştiren kişileri İlçe Jandarma Komutanlığına ait güvenlik kamerasından tespit eden polis ekipleri, yaptıkları çalışmayla saldırıyı düzenledikleri iddiasıyla A.K, S.Y. ve C.D'yi ilçe merkezinde gözaltına aldı.

        "VATANDAŞLARIMIZ HUZURLU OLSUN"

        İlçeye gelerek saldırıya ilişkin yetkililerden bilgi alan Vali Günay Özdemir, yaptığı açıklamada, olayın bir terör saldırısı olduğunu ve siyasi boyutunun bulunduğunu söyledi.

        Özdemir, ekiplerin müdahalesiyle bayram günü büyük bir felaketin önlendiğini belirterek, "Meclis üyesi Demir'e gecmiş olsun dileklerinde bulunuyoruz. Bunların hakkında gereken işlemler yapılacaktır. Şu an 3 kişi gözaltına alınmış durumda. Bu gibi olaylar, daha önce planlanmış olaylardır, peşini bırakmayacağız. Vatandaşlarımız huzurlu olsun. Biz vatandaşlarımızın huzuru için bütün tedbirlerimizi aldık, elimizden geleni yapıyoruz" ifadesini kullandı.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ