Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Diyarbakır'da F-16'lara ateş açıldı

        Uçaklara ateş açıldığı iddiası üzerine asker ve polisler zırhlı araçlarla ateş açılan alanda devriye görevi yaptı.Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır'da akşam saatlerinde 8'inci Ana Jet Üssünden kalkan F-16'lar uçuşları sırasında kimliği belirsiz kişiler tarafından silahla ateş edildi.

        Durumun anlaşılması üzerine pisti gören Yeniköy Mezarlığı mevkiinde polis ekipleri devriye atarak kontrol sağladı. Pistin bulunduğu alanda ise askeri zırhlı araçlar devriye görevi yürüterek güvenlik sağladı. F-16'lar uçuşlarının ardından tekrar pistlerine dönerek Hangarlara girdiği görüldü. (İHA)

        İNCİRLİK ÜSSÜ'NDE BOMBA PANİĞİ

        İncirlik Üssü'nden dışarı çıktıktan sonra akşam saatlerinde tekrar içeri girmek isteyen Amerikalı bir kişinin otomobili güvenlik noktasında arandı. Otomobili arayan köpeğin tepki vermesi üzerine otomobildeki kişiler indirilerek, çevrede güvenlik önlemi alındı. Bomba imha uzmanlarının sevk edildiği otomobilde robotla yapılan arama sonrası herhangi bir bulguya rastlanmadı. Ekiplerin de aradığı otomobil, daha sonra Amerikalı kişiye teslim edildi. (DHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ