Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Alaattin Çakıcı'nın yeğeni Porsche ile öldürdü

        YUSUF DOĞAN-İSTANBUL/ÖZEL

        Kadıköy Acıbadem Caddesi üzerinde 29 Temmuz'da meydana gelen kaza şöyle gelişti: Karşıdan karşıya geçmek isteyen Gökhan U.'ya hızla gelen Porsche marka lüks bir otomobil çarptı. Gökhan U., yaralı halde yere düşerken Porsche ise kayıplara karıştı. olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahelesine rağmen ağır yaralı olan Gökhan U., kurtarılamadı.

        KAÇAN SÜRÜCÜ TANIDIK ÇIKTI

        Kadıköy Asayiş Büro Amirliği ekipleri, sürücünün peşine düştü. Güvenlik kameraları ve MOBESE görüntülerini inceleyen polis, önce aracın plakasını sonra da sürücüsünü belirledi. Sürücünün, Alaattin Çakıcı'nın yeğeni Cihan Çakıcı olduğu ortaya çıktı. Bu tespit üzerine Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü de Çakıcı'yı aramaya başladı. Organize Polis, Çakıcı'yı 1 haftalık firarın sonunda önceki gün Kadıköy'de yine Porsche marka bir aracın içinde sevgilisiyle birlikteyken yakaladı. Çakıcı, Kadıköy İlçe Emniyet

        Müdürlüğü'ne teslim edildi.

        ktttYeğen Çakıcı, polisin yakından tanıdığı bir isim. Cihan Çakıcı 2000 yılında 15 kişinin yaralandığı Karagümrükspor Lokali baskını nedeniyle 8 yıl cezaevinde kaldıktan sonra 2008 yılında tahliye edilmişti. Aynı baskın nedeniyle Alaattin Çakıcı da 14 yıl 9 ay hapse mahkum edilmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ