Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Müze girişinde bıçak ve sopalı kavga: 1 yaralı

        Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi'nin giriş kapısı önünde içki içen iki grup arasında, dün saat 19.30 sıralarında "Niye yan baktınız?" tartışması çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bıçak ve sopaların da kullanıldığı kavgada, yakındaki iki dükkanın önündeki hediyelik eşya tezgahının devirilmesi sonucu hasar meydana geldi. Bu sırada günübirlik turdan dönen ve bir anda kendilerini kavganın içinde bulan bir grup yerli ve yabancı turist neye uğradığını şaşırıp, kaçıştı. Çeredeki esnaf, kavgayı ayırmaya çalışırken arada kalıp, tekme ve yumruk darbelerine maruz kaldı.

        Kavgada, 35 yaşındaki Sinan Gülbahar, karnından bıçakla yaralandı. Kanlar içinde kalan Gülbahar, 112 Acil servis ambulansıyla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Gülbahar'ın durumunun ağır olduğu, hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Kavga, polisin olay yerine gelmesiyle sona erdi. Polis, kavgada bıçak kullandıkları ve olayın ardından kaçtıkları belirlenen 2 kişinin yakalanması için çalışma başlattı. Polis, olayla ilgili 3 kişin ifadelesine başvururken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Dükkanının önündeki tezgahı zarar gödern Cemil Enez, şöyle dedi:

        "Bodrum Sualtı Arkeoloji Müziesi ile gümrük kapısına giden aradaki 100 metrelik mesafe alkol bağımlılarının barınma alanı haline geldi. Burada sık sık çıkan kavgalardan hem esnaf hem de denizciler hem de tekne turuna çıkan turistler mağdur oluyor. Burası şehrin içinde adeta terkedilmiş bölge oldu. Bu kavganın çıkacağı ve büyüyeceği belliydi, tedbir almak için bir turistin ölmesini mi bekliyorlar? Bu manzara turistik ilçemize yakışmıyor? Yüzlerce turistin önünde bir insan bıçaklanıyor, kanlar içinde yatıyor."

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ