Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kayseri'de şüpheliler sağlık kontrolünden geçirildi

        Kayseri’de Melikşah Vakıf Üniversitesi mütevelli heyetindeki işadamları ve üniversite görevlilerine yönelik operasyonda dün sabah gözaltına alınanlardan 7’si sağlık kontrolünden geçirildi. Nitelikli Yağma iddiasıyla gözaltına alınan şüphelilerin bugün öğleden sonra mahkemeye çıkarılacakları öğrenildi.

        Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda gözaltına alınan aralarındaBoydakHolding CEO'suMemduhBoydak'ın da bulunduğu 7 şüpheli dün gece geç saatlere kadar süren ifade işlemlerinin ardından bu sabah 06.00 sıralarında KOM şube ekiplerinin nezaretinde bir midibüsle Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tabipliğine getirildi.

        Şüphelilerden işadamı Mütevelli heyet üyeleri M.B, H.G,N.S, A.T, M.F ve üniversite görevlisi V.D ile Ö.K sağlık kontrolünün ardından, 3. Sulh Ceza Mahkemesine çıkarılmak üzere yeniden Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Medya mensuplarının görüntü ve fotoğraf çekimi sırasında şüphelilerden bazıları ‘’ Üniversite ile ilgili yapılan her işlem yasal. Gerek Büyükşehir gerek Talas Belediyesinin genişleme alanı ile ilgili kararları ortada. Yanlış bir iş yapmadık. Bizi neden sergiliyorsunuz ?’’ diye tepki gösterdi.

        Öte yandan yurt dışında olan 4 şüpheli hakkında da yakalama kararı çıkartıldı. Şüphelilerin bugün öğleden sonra mahkemeye çıkartılacakları öğrenildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ