Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Düğününe katılamayan Uzman çavuş HABERTÜRK'e konuştu

        Beycan ÜÇKARDEŞ / GAZETE HABERTÜRK

        Düğününe yetişemeyen damat geline kavuştu. Yol güvenliği nedeniyle görev yaptığı Hakkâri’den düğününe gelemeyen Uzman Çavuş Ahmet Karavelioğlu (25) dün geline kavuştu. Karavelioğlu, yetkililerin yaptığı organizasyonla Hakkâri’den Van’a, ardından Ankara’ya, oradan da uçakla Adana’ya geldi.

        Damatlığını giyen ve komutanları eşliğinde Kadirli İlçesi’ne getirilen Ahmet Karavelioğlu’nu ilçe girişinde eşi Fatma Karavelioğlu (21) gelinlikle karşıladı. Büyük sevinç yaşayan çift, uzun süre birbirine sarılarak hasret giderdi. Anne ve babalarının ellerini öpen Ahmet Karavelioğlu ve eşi daha sonra tebrikleri kabul etti. Osmaniye Garnizon Komutanı Kurmay Albay Şefik Atak, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar tarafından gönderilen Cumhuriyet altınını gelin Fatma Karavelioğlu’na taktı.

        "ARKADAŞLAR DALGA GEÇTİ, 'MEŞHUR OLDUN' DEDİ"

        Uzman Çavuş Karavelioğlu HABERTÜRK’e yaptığı açıklamada kendi düğününde olamamanın tarifi imkânsız bir duygu olduğunu belirterek, “Erteleme şansımız olsaydı zaten ertelenirdi. Ama vatan sağolsun. Ben hiç kahretmedim. Görevime gittim” diye konuşmuştu.

        Eşiyle bir yıl önce nişanlandığını anlatan Karavelioğlu, “Onu çok seviyorum. Onu böyle bir günde yalnız bıraktım. Ama kısmet olursa geldiğimde acısını çıkaracağım. Önce bir orkestra tutacağım. Evin önünde gün boyu çalsın diye. Ardından hanıma gelinlik giydirip fotoya falan gideceğiz. Yakın akraba ve komşularla güzel bir gün geçirip bunun acısını çıkaracağız” ifadesini kullanmıştı.

        Arkadaşlarının kendisiyle dalga geçtiğini belirten Karavelioğlu “Komutanlarım ‘Meşhur olmuşsun’ dediler” demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ