Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Kentte bugün

        Aslı ÖZTÜRK / GAZETE HABERTÜRK

        KONSER

        Ajda Pekkan, Teoman ve Yalın gibi isimlere geri vokallerde eşlik eden ve aynı zamanda kendi orkestrasıyla da özel gecelerde sahne alan Su Soley, 22.30’da Beyoğlu Hayal Kahvesi’nde.

        “Siyahın Matemi” şarkısı hit olan şarkıcı Sarp Beyrut Performance’ta saat 21.30’da sahne alacak.

        SERGİ

        Yunus Emre Erdoğan’ın ilk kişisel sergisi olan “Gizliden Sesler” Sanatorium’da görülebilir. Sergi, sanatçının son dönem çalışmalarını kapsıyor.

        Çukurcuma Depo, Mehmet Kahraman’ın küratörlüğünde “Zamanın Tozu” sergisine ev sahipliği yapıyor. Sergi video, yerleştirme, fotoğraf gibi birçok farklı disiplinden sanat eserlerini bir araya getiriyor.

        Adını, Shakespeare’in “Fırtına”sında tılsımlı kanatlarını çırparak fırtınayı başlatan “cin”den alan Ariel Sanat, fırtına teması etrafında hazırladığı ilk sergisi Fırtınanın Çayırı ile kapılarını açtı. Sergide; Murat Akagündüz, Bilge Alkor, Silva Bingaz ve Selim Birsel’in eserlerine yer veriliyor.

        TİYATRO

        Ses getiren proje #YarınınOyunları’nın ikinci oyunu “Kar Küresinde Bir Tavşan”, saat 20.30’da Karaköy’deki İkincikat’ta sahneleniyor. Bu proje, hazırlanan ankete seyircilerin katılımı ve sahnelenecek 4 ana temanın belirlenmesiyle başladı. Bu 4 ana temanın oyunlarını gerçekleştirmek amacıyla yine kura ile seçilmiş 4 yazar, 4 yönetmen ve 14 oyuncu bir araya geldiler.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ