Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İzmir'de bir yıl içerisinde tüm ailesini kaybetti

        Emrah YILMAZ / İZMİR

        İzmir'de evinde geçirdiği sinir krizi sonrası ambulansla götürüldüğü Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin acil servisinde kaybolan yaklaşık 1 yıldır aranan kayıp Ayşe Bilir'in 43 yaşındaki oğlu Murat Bilir bileklerini keserek intihar etti. Annesi geçen yıl kaybolan, babası geçtiğimiz temmuz ayında kalp krizinden ölen Pınar Bilir, ağabeyinin de intihar etmesinin ardından 1 yıl içerisinde tüm ailesini kaybetti.

        ANNE ACİL SERVİSTEN KAYBOLDU

        Geçtiğimiz yıl 14 Kasım'da psikolojik sıkıntıları nedeni ile tedavi gören Ayşe Bilir'in sinir krizi geçirmesi üzerine aile ambulans çağırdı. Ayşe Bilir Karşıyaka Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılırken, yanında refakatçi alınamadığı gerekçesi ile eşi Remzi Bilir, oğlu Harun Murat ve kızı Pınar Bilir kendi otomobilleri ile hastaneye gitti. Ambulansın arkasından geldikleri Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde Ayşe Bilir'i bulamayan aile üyeleri, hastanenin güvenlik kamerası kayıtlarını incelediklerinde kadının yalın ayak çıktığı acil servisten Menemen yönüne gittiğini gördü.

        BABA KALP KRİZİNDEN ÖLDÜ

        Olayın ardından polise de kayıp başvurusunda bulunan aile üyeleri, tüm aramalarına rağmen Ayşe Bilir'in izine rastlamadı. Kentin bir çok yerine yapıştırdıkları kayıp ilanlarına gelen ihbarların da doğru çıkmaması ile tüm ümitleri azalan Bilir ailesi, 10 Temmuz tarihinde de Remzi Bilir'in kalbine yenik düşmesi üzerine ikinci acıyı yaşadı.

        MİRAS ORTADA KALDI

        Baba Remzi Bilir'in ölümünün ardından Pınar Bilir ve ağabeyi Harun Murat Bilir'e anne ve babasından ev, otomobil ve banka hesabından oluşan bir miktar miras kaldı. Ancak yasa gereği kayıp olan şahsın aranmasına devam edilebilmesi için nüfustan kaydının düşürülmemesi gerektiği için iki kardeş annelerinin güvenlik güçleri tarafından da aranmasına devam edilmesi için nüfustan düşürülmemesine karar verdi. İki kardeşin annelerinin yaşadığına inanması ve nüfustan düşürmemesi nedeni ile miras da paylaştırılamadı.

        AĞABEYİ DE İNTİHAR ETTİ TEK KALDI

        Bir yıl iki büyük acı yaşayan kardeşlerden Pınar Bilir, önceki akşam da ağabeyinin intiharı ile yıkıldı. Pınar Bilir, önceki akşam saatlerinde bir süredir haber alamadığı ağabeyi Harun Murat Bilir'in Zübeyde Hanım Caddesi'ndeki evine gitti. Eve giren kadın, ağabeyini yerde kanlar içerisinde bulunca durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri Bilir'in hayatını kaybettiğini belirledi. Polisin yaptığı incelemede yanında bir adet maket bıçağı bulunan Harun Murat Bilir'in, bileklerini keserek hayatına son verdiği belirlendi.

        KENDİSİNİ İYİ HİSSETTİĞİNİ SÖYLEYİP İLACINI DÜŞÜRTMÜŞ

        Yapılan ön otopsinin ardından cenazesi yakınlarına teslim edilen Harun Murat Bilir dün Soğukkuyu Camii'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından defnedildi. Bir yıl içerisinde tüm aile üyelerini kaybeden Pınar Bilir cenazede güçlükle ayakta durdu. Talihsiz kadın, ''14 Kasım'da annem kaybolalı bir yıl olacak. En son geçen hafta biri aradı, 'Yeşilyurt'taki hastane bahçesinde anneniz kalıyor' dedi. Gittik baktık ama o annem değildi. 10 Temmuz'da babam vefat etti. Kardeşim paronoid şizofren tedavisi görüyordu. Annemin kaybolması ve babamın ölmesinden sonra kardeşim kendisini daha iyi hissettiğini söyleyerek ilacını düşürtmüştü. Ama maalesef intihar etti. Bir yıl içinde annem kayboldu, babam vefat etti, kardeşim intihar etti, tek başıma kaldım'' dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ