Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Uyuşturucu cinayetinin zanlısı yakalandı!

        Adana'da pompalı tüfekle vurularak öldürülen 21 yaşındaki Abdul Kartal Adır'ın katil zanlısı 28 yaşındaki Erdem K. yakalandı. Uyuşturucu madde satmak, kullanmak ve bulundurmak suçundan poliste çok sayıda kaydı bulunan K., kavganın uyuşturucu satışı yüzünden çıktığını söyledi.

        Merkez Seyhan İlçesi'nin Denizli Mahallesi'nin Şehit Mehmet Özler Caddesi'nde 6 Kasım'da meydana gelen olayda iddiaya göre Erdem K., yol kenarında oturan Abdul Kartal Adır ile arkadaşları O.Ö. ve E.Ç.'ye uyuşturucu sattıkları için tepki gösterdi.

        Tartışmanın büyümesi üzerine Abdul Kartal Adır, K. ile arkadaşlarına küfredip uzaklaşmalarını istedi. Olay yerinden ayrılan K., kısa süre sonra pompalı tüfekle geri döndü. K., Adır ile arkadaşlarına pompalı tüfekle ateş etti. Ağır yaralanan Adır, kaldırıldığı Adana Devlet Hastanesi'nde doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdiı.

        "KİMSEYE ATEŞ ETMEDİM"

        Adır'ın ölümü ile ilgili çalışma yapan Cinayet Bürosu ekipleri, şüpheli Erdem K.'yı yakaladı. Gözaltına alınan zanlı, olayın uyuşturucu satma yüzünden başlayan tartışma sonrasında meydana geldiğini ancak kendisinin kimseye ateş etmediğini ileri sürdü. K., adliyeye sevk edilirken olayla ilgili 4 kişi daha aranıyor.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ