Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Çayda vurduğu ördeği alırken akıntıya kapılıp kayboldu

        Bartın'da, çayda suyun yüzeyinde av tüfeği ile vurduğu ördeği almak isterken akıntıya kapılan 32 yaşındaki Remzi Akardere,kayboldu.

        Yanaz Köyü Kangahu Mahallesi'nde oturan inşaat işçisi, evli ve 3 çocuk babası Remzi Akardere, sabah kuzeni 31 yaşındaki Hüseyin Akardere ile Kocaçay Çayı kenarında ördek avına çıktı. Remzi Akardere, Potbaşı mevkisinde çayın yüzeyinde gördüğü ördeği av tüfeği ile vurdu. Akardere, suda sürüklenen ördeği almak için çayın sığ bölümünden suya girdi. Ördeği alıp çayın kenarına atan Akardere, bu sırada akıntıya kapılarak çayda kayboldu.

        En son kuzenini suda sürüklenen ördeği almak için çayın kenarında koşarken gören Hüseyin Akardere, jandarmaya haber verdi. Jandarma, AFAD ve Bartın Belediyesi Arama Kurtarma ekibi ile Amasra Sahil Güvenlik Komutanlığı dalgıç timleri çayda arama başlattı. Remzi Akardere'nin yakınları da arama çalışmalarını gözyaşları içinde izledi. Yapılan aramalarda Remzi Akardere bulanamadı.

        Jandarma, Remzi Akardere'nin çaya girdiği bölgedeki ayak izlerinin bulunduğu alanda ve telef olan ördeğin bulunduğu bölgede inceleme yapıp, fotoğraf çekti. Çayda arama çalışmaları sürüyor.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ