Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Küçükçekmece'de polisin gözüne taşla vurdular!

        HABERTURK.COM

        Olay İstanbul Küçükçekmece'de meydana geldi. Polise bazı kişilerin Küçükçekmece'de bir trafoyu yakmaya çalıştığı ihbarı yapıldı. Polis olay yerine intikal ettiğinde, uyuşturucu kullandıkları anlaşılan şüpheliler kaçmaya başladı. Polis yaşanan kovalamacada bir şüpheliyi yakaladı. Bunun üzerine başka bir şüpheli, tekrar olay yerine gelerek arkadaşını polisten kurtarmak için yerden aldığı bir taş parçasını polisin gözüne vurmak suretiyle, polis memurunu yaraladı.

        Polis memuru saldırının ardından yere yığıldı. Bunun üzerine saldırganlar kaçmayı başardı. Olay yerine takviye polis ekipleri ve sağlık görevlileri gönderildi. Yaralanan polis memuru hastaneye kaldırıldı. Yapılan ilk kontrollerin ardında gözünde ağır hasar meydana geldiği öğrenilen polis memurunun, göz ve burum çevresinde de kırıkların olduğu tespit edildi.

        Olayın ardından başlatılan soruşturmayla saldırganlar yakalanarak emniyete götürüldü. Buradan savcılığa sevkedilen aralarında polisi taşla yaralayan saldırganın da bulunduğu şahıslar, serbest bırakıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ