Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Eski sevgilisini öldürdü sandı intihar etti

        Olay, iki hafta önce meydana geldi. Karabağlar ilçesinde taksiden inip apartmana girdiği sırada arkasından takip edilen Özlem D., silahla başından vuruldu. Kimliği belirsiz zanlı olay yerinden kaçarken, Özlem D.'nin apartmana girmesi ve arkasından takip eden kişi güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

        Ağır yaralanan Özlem D., ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan Özlem D.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

        Öte yandan olayla ilgili araştırma yapan polis, güvenlik kamera kayıtlarından belirlediği ve Özlem D. ile yaklaşık iki yıl ilişki yaşayan H.G. (51)'ye ulaştı. Polis, H.G.'nin evine gittiğinde, H.G.'nin cesedini buldu.

        Yapılan araştırmada H.G.'nin Özlem D.'yi başından vurduğu silahla intihar ettiği belirlendi. Ayrıca H.G.'nin intihar notu bıraktığı ve notta, ''Özlem ile bir buçuk yıllık sevgiliydik. Sonra ayrıldık. Maddi ve manevi olarak beni bitirdi. 'Ben bitersem sende bitersin' dedim, inanmadı. Kararımı verdim, ölüm'' yazısı bulundu. H.G.'nin, Özlem D.'yi öldürdüğünü sanıp intihar ettiği belirlendi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ