Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Marmaris'te annesinin cesediyle bir hafta aynı evde yaşadı
        1

        Muğla'nın Marmaris ilçesinde, alkol bağımlısı ve akli dengesi bozuk olduğu ileri sürülen 51 yaşındaki Okan Gülşen , aynı evde oturduğu annesi Leman Karayel'in ( 84) cesedi ile bir hafta yaşadı.

        2

        Komşuların haber vermesiyle daireye giren polis ekipleri yaşlı kadının çürümüş cesediyle karşılaştı. Okan Gülşen'in polise ve savcı incelemesi sırasında rahat tavırları dikkat çekti.

        3

        Edinilen bilgiye göre olay, Marmaris İlçesi Çıldır Mahallesi 105 sokak 46 numarada bulunan Zeki Onay Apartmanı'nın birinci katındaki 3 numaralı dairede meydana geldi.

        4

        Alkol bağımlısı ve akli dengesi bozuk olduğu ileri sürülen Okan Gülşen(51) annesi Leman Karayel(84) ile kiraladıkları evde beraber yaşıyordu.

        5

        Apartmanda kötü kokular gelmesi üzerine vatandaşlar polis 155 ihbar hattını aradı. Mahalleye gelen polisler daireye girdiğinde yatakta Leman Karayel'in çürümüş cesedi ile karşılaştı.

        6

        Polis Olay İnceleme ekipleri, Nöbetçi Savcı ve Adli Tıp Doktoru cesette yaptıkları ilk incelemede darp ve cebir izine rastlamadı. Yapılan inceleme de Leman Karayel'in bir hafta önce öldüğü tespit edildi.

        7

        Ceset, incelenmek üzere özel cenaze aracıyla Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

        8

        Polis tarafından bilinen alkol bağımlısı ve akli dengesi bozuk olduğu ileri sürülen Okan Gülşen, nöbetçi savcı talimatıyla Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne gönderildi.

        9

        Polis, şüpheli ölüm ile ilgili soruşturma başlattı. (İHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ