Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İki bebeği paletli ambulans kurtardı

        GAZETE HABERTÜRK

        Yurdun özellikle doğu, kuzey ve iç bölgelerinde yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Binlerce köy yolu ile bazı karayolları ulaşıma kapanırken, dün hava trafiği de aksadı. Trabzon, Samsun, Ordu ve Iğdır’da uçak seferleri iptal edildi.

        İstanbul-Trabzon seferini yapan Türk Hava Yolları (THY) uçağı, hava muhalefeti nedeniyle Ankara’ya indi. THY, olumsuz hava koşulları nedeniyle iç ve dış hat olmak üzere 19 seferini iptal ettiğini duyurdu. Sakarya’da aşırı buzlanma nedeniyle D-100 Karayolu saatlerce kapalı kaldı. Yol, tuzlama çalışmasının ardından trafiğe açılabildi. Bingöl’ün Yedisu İlçesi’nde kar kalınlığı 80 santimetreye ulaşırken, ilçenin çevre il ve ilçelerle bağlantısını sağlayan karayolları ulaşıma kapandı.

        Düzce’nin Yığılca İlçesi’nde, yolu yaklaşık 1 metre karla kaplanan Aksaklar Köyü’nde ateşi yükselen 18 aylık Gözde Kurt, paletli ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yine kar yağışı nedeniyle yolu kapanan Malatya’nın Doğanşehir İlçesi Küçüklü Mahallesi’nde ateşlenen 1.5 yaşındaki Fatih Şahin de ekiplerin yaklaşık 4 saatlik çalımasıyla hastaneye ulaştırılabildi. Her iki bebeğin de sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Ağrı’nın Hamur İlçesi’nde düşük yapan ve kanaması olan Semra Oğur (30), Hakkâri’nin Yüksekova İlçesi’nde ise şeker hastası Ekrem Çakmak (58), paletli ambulanslarla hastaneye götürüldü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ